Кількість
|
Вартість
|
||
|
Халумі – напівтвердий сир, має високу температуру плавлення, тому його часто готують на грилі або смажать на пательні до утворення смачної хрумкої скоринки.
Сир додають до салатів або вживають як самостійну страву. Можна поєднати з варенням, медом або посипавши прованськими травами.
Склад: молоко коров`яче пастеризоване, сіль кухонна, фермент молокозсідальний.
Жири – 33,5 г
Білки – 18,9 г
Енергетична цінність (калорійність) 100г продукту: 1578 к/ДЖ / 377 (к/Кал).
Умови зберігання: від 0 до 6*С та відносній вологості повітря 85%. Термін придатності під вакумом не більше 90 діб. Без ГМО
Вартість вказана за 1 кг.