Кількість
|
Вартість
|
||
|
Маслини або чорні оливки ретельно сортуються, обробляються й консервуються в спеціальному розсолі. Різані іспанські чорні оливки зручно використовувати як інгредієнт гарячих страв, салатів і закусок середземноморської кухні. Велике фасування ідеально підходить для підприємств HORECA.
Особливості:
- Містять природні хімічні речовини — поліфеноли, які покращують пам'ять
- Містять олеїнову кислоту, яка зберігає шкіру обличчя м'якою і здоровою, а також має корисні властивості для захисту серця
- Завдяки жирним кислотам виробляються хімічні речовини, які підтримують вагу в нормі
- Живильні, багаті на мінеральні речовини: Na, K, Са, Mg, Fe, P, I, вітамінами групи B, С, Е, К і амінокислотами