Кількість
|
Вартість
|
||
|
Маринований імбир увійшов в наше життя разом з суші – тонкі хрусткі пелюстки рожевого або білого кольору з гостро-солодко-парфумерним смаком.
Кореневище молодого імбиру містить флавоноїди, звані антоціани. При контакті з кислотою – оцтом, антоціани забарвлюються, надаючи рожевий відтінок.
Склад: корінь імбиру, вода питна, сіль кухонна, регулятори кислотності: оцтова кислота, лимонна кислота; підсолоджувачі: аспартам, консервант: сорбат калію; підсолоджувач: сахарин натрію, барвник.
Містить джерело фенілаланіну.
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: білки - 0г, жири - 0 г, в тому числі насичені жирні кислоти - 0г, вуглеводи 1,5г, в тому числі цукри - 0г, сіль 3,1г.